The Different Class la Rock din capul lui Moțoc

Power trio cu Timișoara-sound, show exploziv si un album excelent la centură. Ah, si o tipă din Cluj la tobe!

The Different Class (Bandcamp, Facebook) sunt Cris Paul (chitara), Seian Scorobete (bas) si Julia Kocis la tobe. Ce ascultam azi e inregistrat cu primul tobar al trupei, David Rogojan.

Uite ce zice frontman-ul Cris despre muzica ce se aude azi, si sunt de acord cu el ca am simtit chestii din astea ascultindu-i:

Earth si Boots & Cats sunt doua piese cu mesaj similar dar cu forma diferita. Ambele sunt despre cautarea scopului, despre razboiul dat de noi cu noi insine. In Earth este surprins momentul frecvent in care iti contemplezi viata si crezi ca incepi sa pierzi iar Boots &Cats e urmarea acestei realizari, un journey interior experimentat printr-o aruncare in instinct si trivial, in care te lasi condus de Bacchus inspre gagica faina de la bar ca poate stie ea ceva despre tine ce tu inca nu stii ;). 

sursa foto: theintermission.ro
live pe www.RadioTrib.ro
Ti-a placut episodul? Multumesc pentru auditie! Ti-as fi FOARTE recunoscator daca ai lasa un rating si un review in Apple Podcasts, si daca te-ai abona acolo. Sau, daca folosesti Stitcher sau Google Music Play, poti lasa un review acolo.

Asta ma ajuta mult in clasamentele de podcasts. Mi-ar pica bine ajutorul tau, iar daca ai orice intrebari sau ceva de adaugat la show-ul de azi, lasa-le in sectiunea de comentarii de mai jos.

Abonează-te la podcast în Apple PodcastsGoogle Music Play si Stitcher

… sau la RSS feed == Subscribe to Rock din capul lui Moţoc ==

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.