3 Comments

Leave a Comment

 1. Adapostindu-ma un tir din torentele de perfect simplu (nu stiam ca pe la Maramu’ sint frecventate, credeam ca’i un bai al astora de prin sud, mai aproape de Dunare) primul lucru care imi vine in cap este ‘Ferma de Animale’ … si nu vorbesc de cele victimizate prin coteturi ci de cele cu aparenta fata umana! Nici Orwell nu vorbea de altele … ca sa ramin alegoric si distopic, dar folosind o licenta poetica, hai s-ai spun mai debraba ‘Ferma de Animale – O poveste cu cintec’

  Evolutie bre’ … am avut iluminarea renasterii si uite cit de departe am ajuns!

 2. Of Doamne!, ce tie si cu educatia asta geo-politica/spatiala … copiii, trebuia intii sa va dau un GPS:

  Evident in cele de mai sus (chestii distopice) nu era vorba de est ci de vest … au venit din corturi au vazut palatele renasterii si azi se intorc inapoi!

  E vorba in principal de politia, sau mai degraba militia, lumii actuale, adica America … nu este vorba de tiganii din Nordul Indiei, ci de ai lor, care
  sint din ce in ce mai multi … din pacate pentru iei (nu pentru noi ca sintem resemnati), sint in majoritate din ce in ce mai multi … caucazieni!

  P.S. Mai a lu’ Motoc … cred ca pina si mama va intelege contextul … asa ca virgula ca un Canadian … nu sterge, ci lasa pentru posteritate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.