Survolaj

Prietenul Dan Petre ma anunta ca Survolaj are basist nou.

Nimic mai mult. La ora la care scriu e simbata ora 2 dimineata in Romania, deci nu am cu cine povesti.

** **
Tocmai ii urmarisem pe baieti la METAL HEAD TV, in concertul de acum citeva zile la Stufstock 2008.

3 Comments

Leave a Comment

  1. Din păcate nu de basist nou aveau nevoie. Cu scuzele de rigoare. Şi eu am cântat în perioada în care au început şi ei. Era imediat dupa loviluţie, cu libertate, cu plete, cu muzica pe care n-am putut s-o ascultăm atâţia ani, că n-aveam de unde. Vreme cu Led Zep, cu Doors, cu Ten Years After şi alţii. Şi ne+au placut tare mult. Cu piese lungi(şi D’AIA avea piesa “SOARTĂ” de19 minute), solouri psihedelice, nebunie de sunete , orgasm şi delir.
    Din păcate vremile alea au trecut( că bine ar mai fi înca odata la Barock pe scena la o cântare – aş da orice). Şi noi ne-am mai schimbat. Şi lumea s-a schimbat. Ei nu s-au schimbat şi nu ştiu dacă e bine. Poate e bine să cânţi aceeaşi muzică într-un club, în faţa pretenarilor, nostalgici, aşa de plăcerea noastră. Dar la festivaluri….
    Oricum, eu cred că ei fac asta de placerea lor şi a noastră, cei ce-i scultăm , şi nu pentru banii ce se iau la aceste cântări. Ar fi trist dacă n-ar fi aşa.
    Le urez viaţă lungă şi multe cântări bestiale.

  2. Dar…de ce a plecat Catalin Teodoreanu? George poate poti sa imi spui varianta ta pe e-mail ceva..dadusem si eu odata noroc cu el si este un bassist foarte bun..Eu fiind la randul meu bassist..Vreau o explicatie..pana nu aflu ce s-a intamplat nu cumpar albumul nou..jur!

    • Salut Miky, acuma chiar nu mai are importanta de ce a plecat Catalin. Important era sa se fi intors pina nu e prea tirziu. Dar cred ca-ti spune el daca il intrebi. Daca ai pagina pe MySpace, sint curios sa te ascult acolo. Ma gasesti acolo ca “georgeradio”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.